Proef de nieuwe, smaakvolle Focaccia Kip Pesto bij Stoepje bakker Walter Koelewijn
Geplaatst op: 28 jan 2021

Proef onze nieuwe, smaakvolle Focaccia Kip Pesto nu bij Stoepje bakker Walter Koelewijn

Ben jij een echte focaccia fan en houd jij van de combinatie kip met pesto? Dan heeft Stoepje bakker Walter Koelewijn een nieuwe traktatie voor jou. Na het succes van onze Focaccia Caprese heeft onze boulanger niet stil gezeten. Hij heeft zijn uiterste best gedaan om weer de lekkerste smaaksensatie te creëren. Oftewel: onze Focaccia Kip Pesto!  
 
Zijn bodem is zoals je hem gewend bent. Smaakvol, plat en gemaakt van een luchtig ciabatta brood. Net zoals de bodem van de ’t stoepje klassieker: de Kaas Uien Kruier en onze nieuwe aanrade: de Focaccia Caprese. Deze nieuwe variatie is rijkelijk belegd met stukjes kip, verse pesto, kaas en paprika.  De lekkerste Focaccia en de smakelijkste topping die je ooit geproefd zult hebben.  
 
Dus weet jij nog niet wat je gaat lunchen vandaag? Scoor dan snel jouw heerlijke Focaccia Kip Pesto bij Stoepje bakker Walter Koelewijn
 
Benieuwd naar de voedingswaarden? Lees ze hier.
 
Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe producten? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief of volg onze socials en houd deze goed in de gaten.  

Meer nieuws